• Basiscursus IMDG Code

  Met deze cursus voldoen uw medewerkers aan de trainingsverplichting van de IMDG Code.

  Basiscursus IMDG Code

  Volledig overzicht

  De basiscursus is geschikt voor iedereen die een gedegen kennis van de IMDG Code nodig heeft en is minstens vergelijkbaar met een eendaagse klassikale training.

   

  Deze cursus geeft een compleet overzicht van alle onderwerpen van de IMDG Code en leert de cursist deze te gebruiken.

  De basiscursus 39-18 Engels kost € 99,00

   

  Opfriscursus

  Deze cursus geeft een samenvatting van de belangrijkste IMDG Code reguleringen en legt de nadruk op veranderingen in het laatste Amendment. De opfriscursus is geschikt voor mensen die al eens een IMDG Code cursus hebben gevolgd (online of klassikaal).

  De opfriscursus 40-20 Engels kost € 95,00

   

  Functie-specifieke cursus

  Voor diegenen die specifieke taken hebben ten aanzien van classificatie, vervoer, enz. van gevaarlijke stoffen over zee kan gekozen worden voor de functie-specifieke cursus.

   

  Toetsen en toegang

  Na elk onderdeel volgt een kleine toets, alle scores worden bijgehouden en tellen uiteindelijk voor het eindresultaat. Als de hele cursus doorlopen is komt het eindcertificaat beschikbaar met de totaalscore.

   

  Het is mogelijk om de cursus opnieuw te volgen als de score als onvoldoende beoordeeld wordt. Een beoogde eindscore instellen doet u zelf of de beheerder als er meerdere cursussen binnen het bedrijf zijn aangeschaft. U heeft 3 maanden toegang tot de cursus en kunt deze zo vaak resetten als u wilt.

   

  Beheerfunctie

  Bij aanschaf van meerdere cursussen is zonder extra kosten een beheer-account beschikbaar. Toewijzen van cursussen, bepalen van de gewenste eindscore, resetten en monitoren van de voortgang van cursisten wordt daarmee makkelijk.

   

  Voldoet aan verplichtingen

  Deze cursus is beoordeeld en gecertificeerd volgens de DNV norm (Det Norske Veritas), behandelt alle verplichte onderwerpen en wordt afgesloten met een certificaat. Met de IMDG Code e-learning voldoet u aan uw verplichtingen tegen de laagst mogelijke kosten.

  Digitale IMDG Code

  Bij het volgen van de cursus dient de deelnemer, net als bij iedere IMDG Code cursus, de beschikking te hebben over de Code zelf. Dat kan in de vorm van een boek, maar de e-learning cursus verwijst via allerlei links ook naar een digitaal beschikbare IMDG Code.

   

  Wij bieden u voor € 49,00 de mogelijkheid om tijdens de cursus gebruik te maken van een aan de cursus gekoppelde digitale IMDG Code. Indien u daar gebruik van wilt maken, kunt u dat aangeven op het bestelformulier.

  Er is ook een bedrijfsversie beschikbaar.

  Helpdesk

  New Learning Factory zorgt voor ondersteuning bij aanschaf, inloggen en gebruik van de cursus. Ook mogelijke vakinhoudelijke vragen kunnen bij de helpdesk worden neergelegd.

   

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, kunt u contact opnemen via de contactpagina of ons even bellen: 010 8421 340

  Inhoud Basiscursus

  Praktijkdag op maat

  In principe voldoet het volgen van alleen de e-learning cursus en het met voldoende resultaat afleggen van de toetsen daarin aan de eisen van de IMDG Code.

   

  Er is echter de unieke mogelijkheid om in combinatie met de e-learning cursus een extra praktijkdag te bestellen (alleen in-company, minimaal 8 cursisten). Tijdens deze praktijkdag wordt ingegaan op de inhoud van de cursus. Een aantal complexere onderwerpen wordt nog eens extra uitgelicht en er is ruimte voor vragen over de eigen situatie en werkplek.

   

  De trainer ontvangt de resultaten van de deelnemers en ziet vooraf waar de mensen mogelijk moeite mee hadden. Zo wordt de praktijkdag optimaal effectief.

   

  Kosten inclusief de e-learning € 265,00