• Basiscursus IMDG Code

  Met deze cursus voldoen uw medewerkers aan de trainingsverplichting van de IMDG Code.

  Basiscursus IMDG Code

  Volledig overzicht

  De basiscursus is geschikt voor iedereen die een gedegen kennis van de IMDG Code nodig heeft en is minimaal vergelijkbaar met een eendaagse klassikale training.

   

  Deze cursus geeft een compleet overzicht van alle onderwerpen van de IMDG Code en leert de cursist deze te gebruiken.

   

  De basiscursus 40-20 Engels kost € 79,00

   

  Opfriscursus

  Deze cursus behandelt alle onderwerpen van de Basiscursus waarbij de veranderingen in het laatste Amendment extra worden benadrukt en toegelicht. De opfriscursus is geschikt voor mensen die al eens een IMDG Code cursus hebben gevolgd (online of klassikaal).

   

  De opfriscursus 40-20 Engels kost € 79,00

   

  Functiespecifieke cursus

  Voor diegenen die specifieke taken hebben ten aanzien van classificatie, vervoer, enz. van gevaarlijke stoffen over zee kan gekozen worden voor de functiespecifieke cursus. Kijk voor meer informatie hier.

   

  Toetsen en toegang

  Na elk onderdeel volgt een kleine toets, alle scores worden bijgehouden en tellen uiteindelijk voor het eindresultaat. Als de hele cursus doorlopen is komt het eindcertificaat beschikbaar met de totaalscore.

   

  Alle stof in de cursus kan zo vaak bekeken worden als de deelnemer wil.

   

  Beheerfunctie

  Bij aanschaf van meerdere cursussen is zonder extra kosten een beheer-account beschikbaar. Toewijzen van cursussen, bepalen van de gewenste eindscore, resetten en monitoren van de voortgang van cursisten wordt daarmee makkelijk.

   

  Voldoet aan verplichtingen

  Deze cursus behandelt alle verplichte onderwerpen en wordt afgesloten met een certificaat. Met de IMDG Code e-learning voldoet u aan uw verplichtingen tegen de laagst mogelijke kosten.

  Helpdesk

  Knowdis zorgt voor ondersteuning bij aanschaf, inloggen en gebruik van de cursus. Ook mogelijke vakinhoudelijke vragen kunnen bij de helpdesk worden neergelegd.

   

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, kunt u contact opnemen via de contactpagina of ons even bellen: 010 8421 340

  Over de cursus

  De IMDG Code bedient zich van vrij ambtelijk taalgebruik en veel cursussen volgen dat lastige Engels. In de cursussen van IMDG-trainingen is die ambtelijke taal zoveel mogelijk herschreven naar begrijpelijk Engels.

   

  Dat maakt de cursussen makkelijker te volgen voor niet-native Engels sprekenden. Ondersteund door interactieve afbeeldingen en animatie, en een logische opbouw begrijpen deelnemers de stof veel sneller.

  Inhoud Basiscursus

  1 - Introduction and general provisions

  2 - Identification

  3 - Classification

  4 - Packaging and packing

  5 - Marking and labelling

  6 - Documentation

  7 - Stowage and segregation

  8 - Limited quantities and excepted quantities

  9 - Transport operations

  Praktijkdag op maat

  In principe voldoet het volgen van alleen de e-learning cursus en het met voldoende resultaat afleggen van de toetsen daarin aan de eisen van de IMDG Code.

   

  Er is echter de mogelijkheid om in combinatie met de e-learning cursus een extra praktijkdag te bestellen (alleen in-company, minimaal 8 cursisten). Tijdens deze praktijkdag wordt ingegaan op de inhoud van de cursus. Een aantal complexere onderwerpen wordt nog eens extra uitgelicht en er is ruimte voor vragen over de eigen situatie en werkplek.

   

  De trainer ontvangt de resultaten van de deelnemers en ziet vooraf waar de mensen mogelijk moeite mee hadden. Zo wordt de praktijkdag optimaal effectief.

   

  Kosten inclusief de e-learning € 265,00