• Basis- en Opfriscursus IMDG Code

  Met deze cursus voldoen uw medewerkers aan de trainingsverplichting van de IMDG Code
  Voor iedereen met taken in het vervoer van gevaarlijke goederen

  Basiscursus IMDG Code

  De basiscursus is geschikt voor iedereen die een gedegen kennis van de IMDG Code nodig heeft en is minimaal vergelijkbaar met een eendaagse klassikale training.

   

  Deze cursus geeft een compleet overzicht van alle onderwerpen van de IMDG Code en leert de cursist deze te gebruiken.

  Duur: gemiddeld 3-4 uur

   

  De basiscursus IMDG 41-22 Engels kost € 79,00

  Bij afname van 10 of 20 cursussen geldt een korting van respectievelijk 5% en 10%. Heeft u grotere aantallen cursussen nodig, neem dan contact op voor een scherp aanbod.

  Gebruikers van de Knowdis leeromgeving ontvangen 20% korting.

  Ook geschikt als opfriscursus

  Speciaal voor deelnemers die al eerder een IMDG-code training hebben gehad of al gewend zijn om met de IMDG-code te werken, zijn in de basiscursus per hoofdstuk leesdocumenten opgenomen met de belangrijkste wijzigingen die zijn geïntroduceerd met Amendement 41-22.

   

  Je kunt deze documenten makkelijk 'scannen' om erachter te komen of er iets is gewijzigd waaraan je misschien gewend was.

   

  Als dit de eerste keer is dat je een cursus IMDG Code volgt, hoef je niet te kijken naar deze wijzigingen; volg gewoon wat er in de Code staat.

  Functiespecifieke cursussen

  In plaats van de basiscursus kan ook gekozen worden voor een van de functiespecifieke cursussen. Deze gaan op een aantal onderdelen dieper in op de IMDG materie. Kijk voor meer informatie bij Functiespecifiek.

  Inhoud Basiscursus

  1 - Introduction and general provisions

  2 - Identification

  3 - Classification

  4 - Packaging and packing

  5 - Marking and labelling

  6 - Documentation

  7 - Stowage and segregation

  8 - Limited quantities and excepted quantities

  9 - Transport operations

  broken image
  broken image
 • Levendig en begrijpelijk

  De IMDG Code bedient zich van ambtelijk taalgebruik en veel cursussen volgen dat lastige Engels. In de cursussen van IMDG-trainingen.nl is die ambtelijke taal zoveel mogelijk herschreven naar begrijpelijk Engels.

   

  Dat maakt de cursussen makkelijker te volgen voor niet-native Engels sprekenden. Ondersteund door interactieve afbeeldingen en animatie, en een logische opbouw begrijpen deelnemers de stof veel sneller.

  Helpdesk

  Knowdis zorgt voor ondersteuning bij aanschaf, inloggen en gebruik van de cursus. Ook mogelijke vakinhoudelijke vragen kunnen bij de helpdesk worden neergelegd.

   

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, kunt u contact opnemen via de contactpagina of ons even bellen: 010 8421 340