• Basiscursus IMDG Code - Tankcontainer

  Met deze cursus voldoen uw medewerkers aan de trainingsverplichting van de IMDG Code
  Toegespitst op medewerkers in Tankcontainer transport

  Basiscursus IMDG Code - Tankcontainer transport

  De Tankcontainer IMDG cursus komt overeen met de basiscursus maar is toegespitst op de onderdelen die medewerkers van tankcontainer transportbedrijven nodig hebben.

   

  De basiscursus is geschikt voor iedereen in het Tankcontainer transport die een gedegen kennis van de IMDG Code nodig heeft en is minimaal vergelijkbaar met een eendaagse klassikale training.

  Duur: gemiddeld 3-4 uur

   

  De Tankcontainer cursus IMDG 41-22 Engels kost € 79,00

  Bij afname van 10 of 20 cursussen geldt een korting van respectievelijk 5% en 10%. Heeft u grotere aantallen cursussen nodig, neem dan contact op voor een scherp aanbod.

  Gebruikers van de Knowdis leeromgeving ontvangen 20% korting.

  Ook geschikt als Opfriscursus

  In de basiscursus zijn de veranderingen in het laatste Amendment extra benadrukt en toegelicht.

   

  Mensen die al eens een IMDG Code cursus hebben gevolgd (online of klassikaal) kunnen in eigen tempo de cursus en toetsen doorlopen en worden geattendeerd op de laatste veranderingen.

  Inhoud Tankcontainer IMDG cursus

  1 - Introduction and general provisions

  2 - Identification

  3 - Classification

  4 - Packaging and packing

  5 - Marking and labelling

  6 - Documentation

  7 - Transport operations

  De Tankcontainer IMDG Code cursus bevat alleen de onderwerpen die van toepassing zijn in deze bedrijfstak. Ook binnen de onderwerpen is lesstof die niet van toepassing is achterwege gebleven terwijl bij een aantal onderwerpen juist extra informatie is toegevoegd.

  Hiermee voldoet de cursus aan de trainingseis van adequaat getraind zijn.

  broken image

  Levendig en begrijpelijk

  De IMDG Code bedient zich van ambtelijk taalgebruik en veel cursussen volgen dat lastige Engels. In de cursussen van IMDG-trainingen.nl is die ambtelijke taal zoveel mogelijk herschreven naar begrijpelijk Engels.

   

  Dat maakt de cursussen makkelijker te volgen voor niet-native Engels sprekenden. Ondersteund door interactieve afbeeldingen en animatie, en een logische opbouw begrijpen deelnemers de stof veel sneller.

  Helpdesk

  Knowdis zorgt voor ondersteuning bij aanschaf, inloggen en gebruik van de cursus. Ook mogelijke vakinhoudelijke vragen kunnen bij de helpdesk worden neergelegd.

   

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, kunt u contact opnemen via de contactpagina of ons even bellen: 010 8421 340