• Gevorderden cursus IMDG Code

  De meest uitgebreide IMDG Code cursus voor managers en specialisten.

  Gevorderden cursus IMDG Code

  Volledig overzicht

  De gevorderden cursus bevat ongeveer dezelfde onderdelen als de basiscursus maar gaat dieper in op bijna alle onderdelen.

   

  De cursus geeft gedetailleerd inzicht in alle onderwerpen van de IMDG Code en is vergelijkbaar met een driedaagse klassikale training.

   

  De gevorderden cursus 40-20 Engels kost € 109,00

   

  Toetsen en toegang

  Na elk onderdeel volgt een kleine toets, alle scores worden bijgehouden en tellen uiteindelijk voor het eindresultaat. Als de hele cursus doorlopen is komt het eindcertificaat beschikbaar met de totaalscore.

   

  Alle stof in de cursus kan zo vaak bekeken worden als de deelnemer wil.

  Inhoud Gevorderden cursus

  1 - Introduction and general provisions

  2 - Identification

  3 - Classification

  4 - Packaging and packing

  5 - Marking and labelling

  6 - Documentation

  7 - Stowage and segregation

  8 - Limited quantities and excepted quantities

  9 - Emergeny respons

  10 - Port recommendations

  11 - Safe use of CTUs

  Over de cursus

  De IMDG Code bedient zich van vrij ambtelijk taalgebruik en veel cursussen volgen dat lastige Engels. In de cursussen van IMDG-trainingen is die ambtelijke taal zoveel mogelijk herschreven naar begrijpelijk Engels.

   

  Dat maakt de cursussen makkelijker te volgen voor niet-native Engels sprekenden. Ondersteund door interactieve afbeeldingen en animatie, en een logische opbouw begrijpen deelnemers de stof veel sneller.

  Helpdesk

  Knowdis zorgt voor ondersteuning bij aanschaf, inloggen en gebruik van de cursus. Ook mogelijke vakinhoudelijke vragen kunnen bij de helpdesk worden neergelegd.

   

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, kunt u contact opnemen via de contactpagina of ons even bellen: 010 8421 340