• Gevorderden cursus IMDG Code

  De meest uitgebreide IMDG Code cursus voor managers en specialisten.

  Gevorderden cursus IMDG Code

  De gevorderden cursus bevat ongeveer dezelfde onderdelen als de basiscursus maar gaat dieper in op bijna alle onderdelen.

   

  De cursus geeft gedetailleerd inzicht in alle onderwerpen van de IMDG Code en is vergelijkbaar met een driedaagse klassikale training. Over het algemeen wordt deze cursus gekozen voor managers van DG transport afdelingen en DG adviseurs.

  Duur: gemiddeld 6-8 uur

   

  De gevorderden cursus IMDG 41-22 Engels kost € 109,00

  Bij afname van 10 of 20 cursussen geldt een korting van respectievelijk 5% en 10%. Heeft u grotere aantallen cursussen nodig, neem dan contact op voor een scherp aanbod.

  Gebruikers van de Knowdis leeromgeving ontvangen 20% korting.

  Inhoud Gevorderden cursus

  1 - Introduction and general provisions

  2 - Identification

  3 - Classification

  4 - Packaging and packing

  5 - Marking and labelling

  6 - Documentation

  7 - Stowage and segregation

  8 - Limited quantities and excepted quantities

  9 - Emergeny respons

  10 - Port recommendations

  11 - Safe use of CTUs

  broken image
  broken image
 • Levendig en begrijpelijk

  De IMDG Code bedient zich van ambtelijk taalgebruik en veel cursussen volgen dat lastige Engels. In de cursussen van IMDG-trainingen.nl is die ambtelijke taal zoveel mogelijk herschreven naar begrijpelijk Engels.

   

  Dat maakt de cursussen makkelijker te volgen voor niet-native Engels sprekenden. Ondersteund door interactieve afbeeldingen en animatie, en een logische opbouw begrijpen deelnemers de stof veel sneller.

  Helpdesk

  Knowdis zorgt voor ondersteuning bij aanschaf, inloggen en gebruik van de cursus. Ook mogelijke vakinhoudelijke vragen kunnen bij de helpdesk worden neergelegd.

   

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, kunt u contact opnemen via de contactpagina of ons even bellen: 010 8421 340